Er gebeurt echt wat in Dutch Fresh Port
25 november 2022
Ondernemers Dutch Fresh Port bijgepraat tijdens netwerkbijeenkomst
Donderdag 17 november was de drukbezochte jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemers op Dutch Fresh Port. Tijdens de bijeenkomst werden de ondernemers bijgepraat over alle ontwikkelingen in het gebied.

Gert-Jan Verstoep van de gemeente Barendrecht, programmamanager van Dutch Fresh Port, heette alle aanwezigen welkom en gaf in een korte opsomming weer wat de actuele relevante ontwikkelingen in het gebied zijn. Zo was er in oktober het nieuws over een bijdrage van de MRDH van bijna € 1 miljoen voor drie ambitieuze projecten in het gebied. 

Bekijk de sfeerreportage over de netwerkbijeenkomst hier!

Cyberweerbaarheid

Johan in ’t Veld, als ondernemer betrokken bij Dutch Fresh Port, vertelde over de mogelijkheid om je bedrijf te laten onderzoeken op cyberweerbaarheid, vanuit het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport wordt hieraan bijgedragen. Mark Verweij gaat hiervoor in samenwerking met Greenport een scan uitvoeren bij AGF-bedrijven. Geïnteresseerde bedrijven kunnen hieraan deelnemen.

Oplossingen voor mobiliteit

Lara Severin is in opdracht van de BAR-organisatie recent gestart met het voeren van gesprekken met werkgevers binnen Dutch Fresh Port. Het doel van deze gesprekken is om de wensen, kansen en belemmeringen op het gebied van mobiliteit op te halen en naar praktische oplossingen te vertalen om te komen tot een duurzame collectieve mobiliteitsoplossing voor het hele gebied. Zij nodigt alle werkgevers uit hierover met haar in gesprek te gaan.

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.