Grote opkomst inloopborrel VBO Fresh Port
11 april 2024
VBO Fresh Port koos voor de kantoorlocatie van Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard voor een informele bijeenkomst van haar leden over de laatste ontwikkelingen in de agroversfood-logistieke hub Dutch Fresh Port en de kansen die Nieuw Reijerwaard te bieden heeft. De ondernemers van VBO Fresh Port werden bijgepraat over de stand van zaken van de uitgifte op Nieuw Reijerwaard en de ambities van Dutch Fresh Port om het meest duurzame bedrijventerrein van Europa te blijven.

We zijn het grootste economisch cluster in de agroversfood, maar daarmee hebben we ook de grootste reststroom van ‘afgekeurd’ groente en fruit. Hier willen we een goede afzetmarkt voor ontwikkelen, zodat ook daarmee geld verdiend kan worden en er veel minder verspilling is. En via onze branding laten we zien wat een grote economische factor we zijn in Nederland. Door te laten zien hoe aantrekkelijk dit gebied is, trekken we personeel dat graag in de agroversfood-logistiek werkt. We hebben goed opgeleid personeel nodig van mbo tot hbo/WO en aan die opleidingen werken de bedrijven zelf mee. Meer weten? Kijk op www.dutchfreshport.eu of neem contact op via info@dutchfreshport.eu.

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.