Start-ups en AGF-industrie experts inspireren elkaar op het Upstream Festival
15 juni 2022
Impuls aan innovatieve startups
Als onderdeel van het Upstream Festival kwamen op 2 juni verschillende startups en experts van de AGF-industrie bij elkaar. Met als doelen het verbinden van verschillende spelers in de AGF-sector en een impuls geven aan innovatieve startups.

Gebiedsmanager Gertjan Verstoep en Johan in ’t Veld trapten de ochtend af met hun visie op de mogelijkheden die Dutch Fresh Port als omgeving te bieden heeft. Daarna kregen de gasten een rondleiding door Gerrit van Gelder in het indrukwekkende Experience Center van Van Gelder groente en fruit.

Er was ruimte voor verschillende inspirerende startups om ervaringen te delen en samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. Deze waren met name gefocust op het tegengaan van verspilling van groente en fruit en het faciliteren van reststromen met behulp van slimme technologie en geautomatiseerde AI-software. Het evenement is onderdeel van de Campusactiviteiten Dutch Fresh Port.

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.