Vanaf 2 oktober betere busdienst voor bedrijven: ontlast het wegennet op en rondom Dutch Fresh Port
10 oktober 2023
Vervoerbedrijf RET heeft wijzigingen van de busdienstregeling doorgevoerd. Veel bussen rijden sinds 2 oktober doordeweeks weer vaker, of rijden weer de volledige route.
Dat is ook goed nieuws voor Dutch Fresh Port. De bereikbaarheid van de bedrijven voor werknemers uit de regio wordt hiermee vergroot. En het wegennet op en rondom Dutch Fresh Port wordt hiermee ontlast.

Vanaf 2 oktober biedt lijn 146 een extra vroege rit om 5:33 uur van Rotterdam-Zuidplein naar Ridderkerk en een extra late rit om 0:14 uur van Ridderkerk-Drievliet naar Zuidplein. Deze lijn heeft twee haltes aan de Verbindingsweg (Van der Valk Hotel Ridderkerk en Bieslookweg). Voor veel bedrijven op Dutch Fresh Port sluit deze aangepaste dienstregeling beter aan bij de verschillende dienstwisselingen. Deze aanpassing is onder meer het resultaat van afstemming tussen Picnic (gevestigd op Nieuw Reijerwaard) en de RET.

Vanaf 2 oktober rijdt lijn 187 (Zuidplein-Nieuw Reijerwaard) weer de volledige route, inclusief halte Peterselieweg. Deze lijn heeft ook haltes aan o.a. Donk, Zuideinde, NS-station Barendrecht, Ziedewij, Koopliedenweg en Handelsweg.

Meer informatie is te vinden op https://www.ret.nl/home/reizen/dienstregeling/aangepaste-dienstregeling.html

Wil je op de hoogte blijven van alles bij Dutch Fresh Port?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Eén keer per maand houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en aankomende evenementen.

Volg ons

Blijf op de hoogte via onze socials.